Park4Pets
Влез · Регистрирай се  
Последни събития
21.12 Купете красивият благотворителен календар на dailapa.dog.bg

13.12 Благотворителен календар в помощ на децата с онкологични заболявания

01.10 Две събития по повод четвърти октомври - световен ден за защита на животните

13.07 Съвместна пресконференция на тема: Защо Комисията по правни въпроси в НС отново не прие законопроектите за инкриминиране на особената жестокост към животните в България?

28.06 До края на седмицата „Четири лапи” ще кастрират бездомни животни в Златоград

Последна обява
Тип: Подарявам
Категория: Куче
Заглавие: Плюшената Бони търси стопани
Пол: Момиче

Приятели

Velvet Heart kennel - Chinese Shar-Pei

dog.bg форум

БЕЗДОМ.инфо

Първи Български Зоопортал

Български Нюфаундленд Клуб "ТОП НЮФ"

Сдружение "Приятели на котката"

Общи условия и правила за ползване на уебсайта www.PARK4Pets.com

По смисъла на тези общи условия "ПОТРЕБИТЕЛ" е лице, което е регистрирало уникално потребителско име на уебсайта и притежава парола или използва услугите на уебсайта със свободен достъп, за които не е необходима регистрация. "ПОСЕТИТЕЛ" е лице, което не е регистрирало потребителско име на уебсайта и ползва само услугите със свободен достъп.

С използване на услуги на уебсайта потребителите и посетителите се съгласяват с Общите условия и се задължават да спазват правилата му.

Права и задължения на www.PARK4Pets.com

PARK4Pets предлага услугите на уебсайта си "във вида, в който са" и не носи отговорност по отношение на тяхното надеждно функциониране, броя и вида на включените услуги и достъпа до услугите и ресурсите. PARK4Pets не поема задължение за осигуряване на помощ и инструкции.

PARK4Pets не носи отговорност за публикуваните от потребителите снимки, материали, коментари и дискусии. PARK4Pets не носи отговорност и за действия на свои потребители, дори те да са използвали услугите на PARK4Pets по позволен или непозволен съгласно Общите условия начин.

PARK4Pets има право да ограничава или блокира достъпа на потребител, група потребители или на всички потребители до определени услуги или ресурси. По преценка на администраторите и модераторите на PARK4Pets и без право на преразглеждане потребителски профил може да бъде блокиран напълно.

PARK4Pets има право да променя дизайна и функционалността на уебсайта, както и на предоставяните услуги, без предварително известяване.

PARK4Pets има право да показва, изпраща, зарежда, изпълнява, експонира и т.н. всякакви рекламни материали на потребителите си. За съдържанието на всички реклами, както и за запазените търговски марки, отговорност носят единствено рекламодателите.

PARK4Pets не носи отговорност за щети възникнали поради невъзможност да се използват услугите предоставени на уебсайта поради каквато и да е причина.

За предоставяне на услугите си PARK4Pets записва и съхранява информация за потребителя. Освен потребителското име задължително се въвежда и електронна поща. Тази информация се въвежда лично от потребителя по време на регистрацията му на уебсайта. По избор потребителят може да въведе допълнителни данни посочени във формата за регистрация, като по този начин да улесни комуникацията на другите потребители със себе си.

PARK4Pets си запазва правото да използва IP адресите на потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите правила.

Информация, съдържаща се в базата данни на PARK4Pets, не може да се предоставя на трети лица, освен в случаите когато това се изисква от упълномощените органи в съответствие с българското законодателство.

За целите на рекламата, както и за социологически и статистически цели, PARK4Pets може да предоставя на трети лица и медии обобщена информация, която не съдържа данни за конкретни потребители.

На страниците на уебсайта е възможно да има връзки, препращащи към други интернет адреси, които не работят. Съгласно настоящите Общи условия PARK4Pets не носи отговорност за съдържанието извън домейна www.PARK4Pets.com

PARK4Pets се обявява против търговията на кучета и котки с доказан произход, съответно нерегламентираното развъждане, както и нехуманното отношение към животните.

PARK4Pets си запазва правото да внася промени в Общи условия и Правила за ползване без специалното уведомяване на потребителите.

Права и задължения на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Потребителят се съгласява с това, че администраторите на PARK4Pets в зависимост от задълженията си, имат достъп до следната информация: имейл адрес, IP адреси, съдържание на съобщенията и др., но нямат право да ги разгласяват/разпространяват освен в предвидените в настоящите Общи условия случаи.

Видове потребители

Царица на Джунглата - администртор
Кмет на Парка - администратор
Пазач на Парка - модератор
Звяр- Професор - потребител, допринесъл с материали за сайта
Досаден Звяр - потребител, множеството от чиито мнения са определени като „спам”
Бебе Зверче - потребител с до 50 мнения
Джуниър Звяр - потребител със 51-100 мнения
Звяр / Beast - потребител със 101- 300 мнения
Звяр-Философ - потребител с 301+ мнения

Права и задължения на РЕГИСТРИРАНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

Всеки регистриран потребител (по-долу наричан само потребител) на сайта има право на една регистрация. Всяка следваща регистрация ще бъде блокирана. Веднъж регистриран профил не може да бъде изтриван, както и не може да бъде променяно потребителското име по желание на потребителя.

При системно нарушаване на правилата на сайта по усмотрение на администраторите и модераторите може да се налагат допълнителни наказания, както и профилът на потребителя да бъде блокиран.

Координати за контакт

Последни новини
28.10 Исторически поврат в отношението към котките и кучетата в Европа

29.06 Ново зверство: обесиха куче в София

28.06 В Сърбия се очаква от есента Зоополиция

02.06 Официално откриване на Централна ветеринарна клиника в София

17.05 Кинолози внасят отворено писмо до Столична община

Последни ресурси
19.11 Пътеводител на добрия стопанин - брошура

23.10 Какво да направя, ако стана свидетел на жестокост към животно

14.10 Безплодие при кучето

14.10 Контрацептиви за животните

26.08 Още нещо за паразитите, противопаразитните лекарства и нуждата от навременно обезпаразитяване

Новости на сайта
27.09 "Пауза" на www.PARK4Pets.com

12.08 Раздел "Обяви" вече работи официално, съотвено и регистрцията на нови потребители!

14.08 Park4Pets в Гугъл

Park4Pets © 2008